Greseli de evitat intr-un city break

Atunci cand suntem aglomerati si nu avem prea mult timp la dispozitie, dar totusi simtim nevoia unei vacante, cea mai la indemana varianta ar fi un city break.


Multitudinea de oferte existente la orice agentie de turism, precum si variantele de crea mini vacanta potrivita pe cont propriu , face ca excursiile de tip city break sa fie tot mai intalnite.

Exista insa si o parte mai putin placuta intr-un city break, de aceea incercam sa va oferim cateva mici sfaturi pentru vacanta.

Rezervati un hotel cat mai central

Da , este adevarat, de regula cu cat un hotel este mai central este mai scump, dar trebuie sa va ganditi ca intr-un city break de 2-3 zile , nu este indicat sa aveti un hotel aflat la periferia orasului pentru ca veti pierde destul de mult timp cu transportul centru-hotel . Chiar daca cele mai multe destinatii pentru city break au o retea foarte buna de transport public, de multe ori dupa o zi plina de vizitat nu mai avem chef de inca 30 de minute pana la hotel .

Nu rezervati zboruri cu escale

Incercati pe cat posibil sa rezervati zboruri directe spre destinatia dumneavoastra . Chiar daca timpul petrecut intre escale este destul de scurt , orele de asteptare, imbarcarile si debarcarile fac sa ajungeti foarte obositi la destinatie, iar gandul ca trebuie sa repetati aceleasi rute de zbor si la retur pot sa va strice vacanta.

Nu trebuie sa vizitati tot

Inainte de plecare faceti-va un plan de actiune , ce este de vizitat si ce anume o sa vizitati. O sa fie mult prea obositor sa incercati sa vizitati tot si sa fiti intr-o alergare continua dintr-un capat in altul al orasului

Imbracati-va lejer

Nu va luati o gramada de haine pentru a vizita un oras . Renuntati la tocuri si pantofi incomozi. City break-urile in general sunt obositoare si epuizante, iar o tinuta nepotrivita nu va face decat sa va aduca o experienta negativa legata de vacanta.